Arrangementer FILM I BIOGRAFEN

Støt Kulturhuset

Året rundt byder Kulturhuset på et væld af oplevelser af enhver art. Fra klassiske koncerter til stand-up, fra historiske foredrag til spillemandsmusik. Der er noget for enhver målgruppe og årligt lægger ca. 300.000 mennesker vejen forbi Kulturhuset.

Som sponsor er man først og fremmest med til at støtte op om Kulturhuset og de frivilliges arbejde. Hertil kommer en række konkrete fordele: Firmaets logo eksponeres forskellige steder i huset og i markedsføringen. Vi afholder lukkede arrangementer, hvor det er muligt at netværke med de øvrige sponsorer. Desuden giver et sponsorat fribilletter til arrangementer, rabat på lokaleleje og biografbilletter.

Vælg mellem tre forskellige sponsor-pakker. Alle priser er årlige og eksklusiv moms.

Firmasponsorat: 5000 kr.
10 sponsorbilletter*
Særarrangementer kun for sponsorer.
Markedsføring/logo på skærm i foyer, i biograf inden alle film, på hjemmeside

Firma+sponsorat: 10.000 kr. 
20 sponsorbilletter*
Særarrangementer kun for sponsorer.
Markedsføring/logo på skærm i foyer, i biograf inden alle film, på hjemmeside

Kultursponsorat: 20.000 kr. 
40 sponsorbilletter*
Særarrangementer kun for sponsorer. 
Markedsføring/logo på skærm i foyer, i biograf inden alle film, på hjemmeside

* Sponsorbilletter
Frit valg blandt alle forestillinger i Store Sal incl. en forfriskning i pausen. Vi har reserveret række 12 og dermed nogle af salens bedste pladser til sponsorerne. Brug dem til jer selv, til personale eller til kunder. Til gaver eller konkurrencer, det bestemmer I helt selv.
Firmasponsorer: max. 4 pr. forestilling.
FirmaPlus: max. 6 pr. forestilling.
Kultursponsorer: max. 10 pr. forestilling.

OBS: Hver sponsorbillet kan også ombyttes til 2 biografbilletter.

Reservation af sponsorbilletter
Der er et begrænset antal sponsorbilletter til hvert arrangement og reservation sker efter “først-til-mølle”-princippet. Hver sponsor får tildelt en personlig kode og henter selv sponsorbilletterne via hjemmesiden.

Rabat på lokaleleje
Kulturhuset er ikke kun kulturelle oplevelser og events. Vi har også fine faciliteter til møder, konferencer, kurser ol. Med central beliggenhed, gode parkeringsmuligheder og skøn udsigt til sø og bypark kan vi tilbyde lokaler der rummer fra 4 til 400 personer. Der er moderne AV-udstyr, gratis trådløst internet i hele huset og Kafé K står klar til at levere lækker forplejning efter jeres ønske. Som sponsor har I mulighed for at leje vores lokaler til fordelagtige priser.

Ekstra biografbilletter
Biografen Kulturhuset er en moderne biograf, der året rundt viser et bredt udvalg af de nyeste film for voksne og børn. Alle sponsorer har mulighed for at tilkøbe vores biografpakke for 500 kr. Så kvitterer vi med 10 gavebilletter, der kan bruges til alle Biografens film. Ønsker I en større portion gavebilletter, evt. incl. gufbilletter og med jeres eget logo, kan det også lade sig gøre. I har desuden mulighed for at leje biografsalen (med eller uden film) til fx. kunde- eller personalearrangementer.

Overvejer I et sponsorat?
Kontakt Linda Taanquist på Kulturhusets kontor
Tlf: 38 42 11 11
Mail: linda@kulturhuset-skanderborg.dk