Arrangementer FILM I BIOGRAFEN

Vil du være med?

Meld dig som frivillig, hvis du har lyst til at gøre en forskel og gerne vil være med til at give husets besøgende en god oplevelse. Som frivillig bliver du en del af vores netværk og møder nye mennesker, der alle er med til at gøre Kulturhuset til et helt specielt sted.

Det er ikke alle grupperne, der mangler frivillige. Nogle funktioner kræver særlige forudsætninger og andre grupper er så populære, at der ligefrem er ventelister. Men vi hjælper gerne med at finde en plads til dig. Hvis du har lyst til at være med som frivillig i Kulturhuset kan du altid kontakte Linda på kontoret og høre om mulighederne.

Frivillig i Biografen
Hvis du er særligt interesseret i at blive frivillig i Biografen, skal du først og fremmest tage stilling til om du helst vil arbejde i skranken eller som operatør:

Skrankepersonalet er inddelt i hold og hvert hold har typisk vagt en gang hver 14. dag samt rullende lørdagsvagter. Arbejdet består i at sælge billetter og slik, lave regnskab og gøre rent i salen efter forestillingerne. Kunne du tænke dig at komme med på et hold, så kontakt Bente Hollerup på bentehollerup@gmail.com eller på tlf. 40 19 53 72.

Operatøren er ham (eller hende) der kører filmen med vores digitalfremviser. Samtidig hjælper operatøren til med billettering, 3D-briller og rengøring af salen efter forestillingerne - i samarbejde med skrankepersonalet. Som operatør har man typisk vagt en eftermiddag eller en aften hver 4. uge. Kunne du tænke dig at blive operatør, så kontakt Egon Nielsen på egonogmargit@gmail.com eller på tlf. 60 69 31 24.

Uanset om du vælger arbejdet i skranken eller som operatør, vil du naturligvis få den nødvendige oplæring.