Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Inka Sigel

19. juni - 14. august udstilles værker af Inka Sigel i Nedre og Øvre Foyer.

Inka Sigel bevæger sig i et særligt billedlandskab, hvor naturens poesi og det abstrakte flyder sammen i mere eller mindre opløste former. Inka Sigels malerier befinder sig et sted mellem abstraktion og genkendelighed, uden ord og konkret betydning – nærmere båret af en stemning. Maleprocesserne er eksperimenterende, hvor materialer af forskellig karakter får lov til at danne uventede sammenstød. Ved en sammensætning af malede flader og små strejf af broderi skabes nye imaginære rum. Inka Sigel har blandt andet udsmykket foyeren i Den Kongelige Danske Ambassade i Berlin.

 

 

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.