Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Picture the Music

8-22. august kan udstillingen Picture the Music ses i Nedre og Øvre Foyer.

Picture the Music er en fotoudstilling og en bogudgivelse baseret på danskernes egne musikfotografier og danske musikfotografer. Musikken er meget mere end koncerter, den er i hørebøfferne under dynen, på cyklen med celloen på ryggen, i orkestergraven, i dansen mellem dine bedsteforældre og hos barnet, der får sin første guitar.

Copenhagen Photo Festival inviterede i 2014, 2015 og 2016 hele Danmark til at fotografere musikken – dens følelser, stemninger, minder og oplevelser. Fotografer fra hele landet kunne indsende deres bedste, vildeste, skæveste og mest stemningsfulde billeder. Projektet er blevet til i samarbejde med Nordea-fonden, men lever nu sit eget videre liv og nu har du mulighed for at opleve udstillingen fra 2016 i Kulturhuset. Meget passende i forbindelse med SmukFest.

 
"Musikken giver os rum til at forlade dagligdagen til fordel for ekstasen, passionen, spiritualiteten og overgivelsen til fællesskabet med andre ligesindede musikelskere. Dette er smukt fanget af den store hær af dygtige musikfotografer, professionelle som amatører, som koncert efter koncert arbejder hårdt for generøst at kunne dele netop deres personlige musikoplevelse med alle os andre." 
Søren Solkær om Picture the Music 2014. 

 

 

 

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.