Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Knud Odde

22.5-18.6. udstilles værker af Knud Odde, der af mange er kendt som bassist i bandet ”Sort Sol.” Sideløbende med sit virke som musiker har han skabt sig en position som maler og grafiker.  Han har udstillet siden 1986 på utallige udstillinger separat eller med andre. Gennembruddet fandt sted i begyndelsen af 1990’erne med erotisk ladede mytiske skikkelser, der fremtræder i stærke farver og omgivet af kraftige sorte konturlinjer.

Knud Odde har endvidere illustreret en lang række bøger, bl.a. værker af Jean Genet, Søren Ulrik Thomsen og Martin Andersen Nexø. Han har desuden designet pladeomslag.

Knud Odde er repræsenteret på de fleste af landets større kunstmuseer og samlinger. Hans seneste udstilling »Luna Convento«, som blev vist på Sophienholm og på Vendsyssels Kunstmuseum i 2016 var en flot præsentation af hele kunstnerens værk i alle udtryksformer, fulgt af en flot bog.


Udstillingen er lånt fra Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger, og det er muligt at købe de udstillede værker.


+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.