Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Ulla Lampe

30. oktober - 29. november udstilles værker af Ulla Lampe i Nedre + Øvre Foyer.

I Ulla Lampes malerier er mennesket i centrum og iscenesættelsen er renset for unødvendige detaljer. Det er situationsbilleder af mennesker i øjeblikke, hvor følelser som opslugthed og koncentration, men også forladthed og ensomhed er centrale. Med egne fotos som inspiration komponerer hun disse værker, så de fortæller nye historier. Malemåden er grov og upertentlig, ofte et mix af olie og akryl; koloritten er båret af stemninger og giver et tvist af mystik.

En række billeder inden for serien "Øjeblikke" er turist-snapshots. Her er motivoplæggene unge fotograferende turister, men fokus og udsynet er det storladne landskab, som de er i gang med at indtage. Malerierne har natur-romantiske referencer til tidligere epoker fra kunsthistorien som f. eks. Casper David Friedrich og J. F. Willumsen, men hos Ulla Lampe bliver vi gjort opmærksomme på det moderne menneskes fremmedhed i naturen.

Ulla Lampe er autodidakt kunstner og har lært ved at eksperimentere og se på kunst. Hun har udstillet i mange kunstforeninger og på censurerede udstillinger blandt andet den statsanerkendte Kunstnerners Sommerudstilling, hvor censorerne i 2016 tildelte hende KS Prisen.

Ulla Lampe har atelier på FÆNGSLET i Horsens, hvor hun er en del af værkstedsfællesskabet Kunstnergruppen Slottet.

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.