Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Bjørn Nørgaard

Fra den 3. januar til den 31. januar 2018 kan man opleve en udstilling med grafiske værker af Bjørn Nørgaard i Kulturhuset.

Bjørn Nørgaard er en af de mest kendte kunstnere i Danmark og han har har siden slutningen af 1960’erne arbejdet på alle fronter: skulptur, maleri, installation, arkitektur, happening, aktioner, tegneserier, kollektive film, tidsskrifter, bøger, demonstrationer, plakater, trykkevirksomhed og grafik.

Bjørn Nørgaards værk spænder vidt fra den berømte hesteofring i 1970, over store skulpturer i det offentlige rum til dronningens gobeliner på Christiansborg. 

Udstillingen i Kulturhuset omfatter 28 grafiske arbejder fra perioden 1995-2005 og formidles gennem Sammenslutningen af Danske Kunstforeninger.

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.