Arrangementer Biograffilm
+ Vis opslag

Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede af Kulturhuset. Det kan være indvendigt eller udvendigt, nat eller dag, helhed eller detalje. 

Hver måned udvælger vi en vinder og præmierer med fribilletter. Man deltager ikke kun i den måned man indsender, men så længe konkurrencen løber.

Send billeder til os på info@kulturhuset-skanderborg.dk

Husk at angive navn, kontaktinfo og evt. kommentarer. Vinderne får direkte besked og vi forbeholder os ret til at bruge/offentliggøre indsendte fotos. 

+ Vis opslag

Helle Bang

5. - 29. oktober udstilles værker af billedkunstner og skulptør Helle Bang i Nedre og Øvre Foyer. Udstillingen med titlen ”Nordisk – Min Rejse” består af malerier og bronzeskulpturer.

Helle Bang er uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi 1993-1997. Hun er optaget i Billedkunstnernes Forbund i Danmark samt i Kvindelige Kunstneres Samfund. Helle Bang er kendt for flere større udsmykninger i danske virksomheder, ligesom hun har haft flere udstillinger i udlandet, herunder specielt i de nordiske lande, men også i Frankrig og Tyskland. Hun har deltaget på de anerkendte censurerede udstillinger og kunstmuseer, ligesom hun har modtaget anerkendelse som kirkekunstner med ophængningen af maleriet ”Gabriel” i Ryde Kirke ved Vinderup. Helle Bang har atelier i Skanderborg.

 

 

 

 

+ Vis opslag

Nem billetbestilling

Hent Biografens app og få nem adgang til program, reservation og køb af billetter. Søg på "Biografen Skanderborg" til både iPhone og Android.