Arrangementer FILM I BIOGRAFEN

Privatlivspolitik

Vi registrerer kun de data, som du selv oplyser og som er nødvendige for at levere den ønskede vare eller service til dig. Vi opbevarer data forsvarligt og videregiver dem ikke til tredjeperson. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvad vi har registreret på dig.

Billetkøb

Ved billetkøb til arrangementer i Kulturhuset registrerer vi dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. adresse. Dette bruges udelukkende til at reservere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner SafeTicket, der overholder gældende lovgivning.

Ved billetkøb til Biografen registrerer vi dit telefonnummer og evt. navn. Dette bruges udelukkende til at levere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner eBillet, der overholder gældende lovgivning.

Medlemmer
Vi registrerer dit navn, telefonnummer og mailadresse. Dette bruges til at sende den årlige opkrævning af kontingent samt relevant medlemsinformation som fx indkaldelse til generalforsamling. Data er registreret i regnskabssystemet e-conomic, der overholder gældende lovgivning.

Nyhedsbrev
Vi registrerer din mailadresse og bruger den udelukkende til at udsende nyhedsbrev ol. Data er registreret i systemet Mailchimp, som overholder gældende lovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet og din mailadresse vil blive slettet.

Frivillige
Vi registrerer dit navn, telefonnummer, mailadresse og adresse. Data opbevares forsvarligt, så de kun er tilgængelige for relevante personer.